Een klasse beter!
Home » Links

Links

Meer weten? 

Voor informatie die je niet direct op onze website vindt, verwijzen wij je naar enkele interessante sites.

www.CBR.nl     

Een uitgebreide website met veel informatie over allerlei relevante onderwerpen. Op de meeste vragen die met rijexamens en rijbewijzen te maken hebben, vind je hier een antwoord. Maar hier staat ook info over bijvoorbeeld rijden met een handicap of over het trekkerrijbewijs.

www.bovag.nl     

Autorijschool Doornenbal is een BOVAG-erkende rijschool. Wat dat betekent voor jou als leerling kun je hier te weten komen.

www.rijschoolgegevens.nl    

Wil je echt weten wat het slagingspercentage is van een bepaalde rijschool? Kijk dan op deze site van het CBR. Hier staan per examenplaats alle rijscholen vermeld met hun slagingspercentage gemeten over de laatste 4 kwartalen. Hoewel het slagingspercentage op zich niet alles zegt over de kwaliteit van een rijschool, is het wel een goed instrument om rijscholen met elkaar te kunnen vergelijken.

 

http://www.2todrive.nl/    2todrive

 

http://mijn.cbr.nl cbr

Dit is de enige juiste site voor het aanvragen van je theorie-examen.
Op de site moet je voor het reserveren van je theorie-examen inloggen met je DIGID code. Zorg dat je deze bij de hand hebt.

cbr

Het theorie-examen vernieuwd: bladeren en markeren in het theorie-examen. Hoe het werkt kun je in het filmpje van het CBR zien.
Voor de 25 vragen van gevaarherkenning verandert er niets.

https://www.cbr.nl/theoriebladeren.pp